Skip to content

Styling auto

Nieuwe looks

Creëer een compleet uitstraling voor uw wagen met de styling auto accessoires van XtraParts in Dordrecht! Met een enorme keus in het ruime assortiment vindt u altijd net die producten die een hele nieuwe dimensie aan uw wagen kunnen geven. Van LED en halogeen verlichting tot nieuwe, glimmende velgen en van stoffen of rubberen matten tot hoezen voor pook of stuur. U kunt het zo gek niet bedenken. Dat geeft u niet alleen een gevoel van exclusiviteit, maar kan ook de aandacht trekken. Kortom, met onze styling auto materialen geeft u uw auto een frisse look!

Styling auto

Bekijk ons complete assortiment...

Styling auto

Voor bedrijfswagens

Onze styling auto accessoires en materialen zijn niet alleen geschikt voor particulieren. U kunt ook een eigen stijl creëren voor uw bedrijfswagens en uw auto’s zo een uiterlijk geven dat de waarden van uw bedrijf of merk uitdraagt. Bovendien is het een uitgelezen mogelijkheid om boven de grijze massa op de weg uit te steken en dat is precies wat u met uw bedrijfswagens wilt doen: opvallen. Zorg voor een herkenbare uitstraling van uw auto’s en blijf zo on top of mind bij potentiële klanten. Een styling van uw auto’s biedt dus vele voordelen!

Supersnelle levering

XtraParts beschikt over een ruime voorraad, waardoor we in staat zijn de gewenste accessoires en materialen in een mum van tijd bij u af te leveren. En dan praten we niet over (werk)dagen, maar over uren! Onze gemiddelde levertijd bedraagt namelijk 1,5 tot 2,5 uur in de omgeving van Dordrecht. Maar mocht onverhoopt blijken dat uw artikelen niet voorradig zijn? Dan is het nog steeds mogelijk om de bestelling dezelfde dag bij u af te leveren, omdat wij een intensieve samenwerking hebben met diverse leveranciers die meerdere keren per dag bij ons langskomen. Neemt contact met ons op of kom langs en ervaar het zelf!