Skip to content

Poetsmiddelen auto

Groot assortiment

Laat uw auto er weer op en top uit zien met poetsmiddelen auto producten van XtraParts! Het wassen en poetsen van uw wagen geeft u niet alleen een schoon en fijn gevoel, maar vormt daarbij ook een belangrijk onderdeel voor het beschermen van de lak. Zonder een regelmatige poetsbeurt en behandeling is uw auto bijvoorbeeld gevoeliger voor verkleuring, kraken en allerlei andere vormen van beschadigingen. Met poetsmiddelen voor auto en bedrijfswagen bent en blijft u dergelijke schade altijd een stapje voor. Kom eens langs of neem contact met ons op en laat u door onze vakmensen adviseren

Poetsmiddelen auto

Bekijk ons complete assortiment...

Poetsmiddelen auto

Krassen verwijderen

Veruit de meest voorkomende problemen zijn krassen en steenslag in de lak van uw voertuig. Ze ontstaan bijvoorbeeld door opspringende steentjes die uw laklaag aantasten. Met enkele handige producten uit ons assortiment poetst u deze vervelende beschadigingen in no-time weer weg. Zo kunt u gebruik maken van diverse soorten kraspennen en lakstiften om de kras te camoufleren of schuurt u met een scratchremover een heel licht laagje van de omringende lak af welke zich in de kras nestelt en de kras daardoor onzichtbaar maakt. Door middel van het aanbrengen van een wax- of waslaag vult u oneffenheden op, creëert u een extra beschermlaag en geeft u uw auto bovendien extra glans!

Ook voor interieur

XtraParts beschikt over een groot assortiment waarin u allerlei poetsmiddelen voor auto’s kunt vinden, voor zowel de buiten- als de binnenkant van uw wagen. Het onderhouden van het interieur van uw auto is minstens net zo belangrijk, want ook dat vergroot de levensduur. Bovendien heeft u er zelf ook plezier van, want een opgeruimde, schone auto verlaagt stress en zorgt ervoor dat u minder last heeft van stof en bacteriën. Kortom, met de poetsmiddelen van XtraParts laat u uw auto weer stralen!