Skip to content

Brembo auto onderdelen

Brembo auto onderdelen

Bent u op zoek naar een totaalleverancier voor uw Brembo auto onderdelen? Dan bent u bij XtraParts in Dordrecht aan het juiste adres. Brembo is een innovatief wereldleider op het gebied van auto onderdelen en zij ontwikkelen dan ook zeer diverse producten. Het grootste gedeelte van ons assortiment bestaat uit slijtageonderdelen voor elk type auto, zoals filters of remdelen. Dankzij de nauwe samenwerking met onze leveranciers kunnen wij uw onderdelen snel leveren, waardoor u ook duidelijke afspraken met uw klant kunt maken. Een win-win situatie dus!

Brembo auto onderdelen

Bekijk ons complete assortiment...

Brembo auto onderdelen

U vraagt, wij regelen het

Bij XtraParts staat service hoog in het vaandel. Ons motto is dan ook ‘wordt geregeld!’. Of het nu om Brembo auto onderdelen, gereedschap of banden gaat, wij zorgen ervoor dat het gewenste onderdeel vaak al binnen twee uur beschikbaar is! Met Ad Benelux als totaalleverancier en andere grote leveranciers als Weber Tools en SP Tools bieden wij zeer veel mogelijkheden en kunnen ook onderdelen die wij niet op voorraad hebben zeer snel geleverd worden. De gemiddelde levertijd is slechts 1,5 tot 2,5 uur, en uiteraard gaan wij altijd flexibel en adequaat met spoedgevallen om.

Ondersteunde werkplaats service

Onze kerntaak is het snel en adequaat leveren van de juiste auto onderdelen, maar daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor ondersteunende werkplaats service. Hier kunt u onder andere terecht voor het afdraaien van remschijven, het uitdraaien van remtrommels, het vlakken van cilinderkoppen en het op maat maken van koperen remleidingen. Neem gerust contact met ons op als u meer over onze diensten wilt weten, wij beantwoorden uw vragen graag.