Skip to content

Auto onderdelen Zwijndrecht

Auto onderdelen Zwijndrecht en omstreken

Bent u op zoek naar auto onderdelen in Zwijndrecht en omstreken? XtraParts staat klaar voor zowel particulieren als bedrijven. Wij zijn een jonge onderneming met een oude ziel; dat wil zeggen dat wij al jaren bekend zijn in de branche en bij onze klanten. Wij verkopen onze auto onderdelen niet alleen in Zwijndrecht en Dordrecht, onze klanten bevinden zich ook ver buiten onze vestiging. Als klant van XtraParts profiteert u dan ook van vele voordelen, waaronder:

  • Vrijblijvend advies van onze ervaren medewerkers
  • Een enorm breed assortiment voor elk type auto
  • AD Benelux als totaalleverancier
  • Snel het juiste product in uw werkplaats beschikbaar
  • Een gemiddelde levertijd van slechts 1,5 tot 2,5 uur

Auto onderdelen Zwijndrecht

Bekijk ons complete assortiment...

Auto onderdelen Zwijndrecht

Gereedschap

Naast auto onderdelen, verkopen we in Zwijndrecht en omstreken ook gereedschap van diverse merken, waaronder SP Tools, Hitachi en Custor. Deze kunnen we uiteraard ook bij u laten bezorgen. Wij rijden geen vaste bezorgroutes en nooit op vaste tijden. Dit klinkt wellicht onduidelijk, maar de ervaring leert dat we altijd op tijd bij u zijn dankzij onze gestroomlijnde logistiek. Zo kunt u duidelijke afspraken met uw klant en komt u nooit voor verrassingen te staan. Is er sprake van een spoedgeval? Wij zullen er alles aan doen om u zo snel mogelijk van dienst te zijn!

Op alle auto onderdelen die u bij ons koopt, zit standaard een jaar garantie, en op sommige artikelen zit een langere garantieperiode. Indien u meerder keren per maand onderdelen bij ons bestelt, kunnen wij u een inlogcode geven voor ons online bestelportaal. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!